Workshop Diva Gel in a Bottle op natuurlijke nagels

In deze workshop laten we je zien hoe je eenvoudig een prachtige nagel creëert, dit kan zowel op een lange nagel als op een korte. Het is de bedoeling dat we deze dag op eigen nagels werken (dus geen verlenging maken op sjabloon).
Met de DIVA Gel in a Bottle is het mogelijk om op een makkelijke manier de nagels te verstevigen waarbij navijlen amper nodig is, een win-win situatie, want zo zorg je dat je geen product verspilt en tijdwinst boekt in je salon!

Meebrengen:
Je werkt deze dag op een model (geen kunstproduct op de nagels, geen nagelbijter of traumanagels en nagels met een klein randje of halflang/lang hebben de voorkeur) of op jezelf (minimaal 5 vingers vrij van product als je op jezelf werkt).

Je werkt deze dag met je eigen basisproducten, wat je niet hebt kun je bij ons aankopen. Mocht je de Diva Gel in a Bottle bij ons willen bestellen, dan kan dit via de webshop of in de groothandel op de dag zelf. Wil je zeker zijn dat alles voorradig is, laat ons dan van tevoren weten wat je wilt kopen zodat wij alles op tijd in huis hebben.

Meebrengen:

Je dient zelf je werkmaterialen mee te nemen, denk hierbij aan frees, bitjes, led lamp, vloeistoffen, vijlen, sjablonen, olie etc.

Inclusief koffie, thee en certificaat.
Exclusief lunch, we lassen hiervoor een kleine pauze in.

Tijd: 10.00-15.00 uur
Prijs: € 99,00

 

NIET GESCHIKT VOOR DEELNEMERS ZONDER BASISOPLEIDING NAGELSTYLISTE.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.
0

Je winkelwagen