Hieronder vind je een overzicht van de aankomende opleidingen / workshops. heb je interesse? Even een berichtje, WhatsApp of bellen naar 0610582773,

 • za
  20
  aug
  2022
  za
  08
  okt
  2022
  10.00-17.00The NailDiva Beusichem

  Wil jij je droom waar maken, van je hobby je beroep maken? Dan is onze basisopleiding nagelstyling wat voor jou!

  Na het afronden van deze 10-daagse opleiding ben je in staat zelfstandig en professioneel nagels te zetten en jouw salon een vliegende start te geven!

  Een lesdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en voor elke dag (behalve de eerste en tweede lesdag) is een model –  geen nagelstyliste – nodig. Je mag zelf voor een model zorgen, maar dit kan ook via ons worden geregeld (mits op tijd aangegeven).

  Verdere informatie omtrent modellen ontvang je van ons aan het begin van de cursus.

  LET OP: Tijdens de eerste 6 dagen wordt tussen de lessen huiswerk gegeven wat ongeveer 5 x 2 uur in beslag neemt, om progressie in je voortgang te krijgen is het absoluut van belang dat je het huiswerk serieus neemt en dit ook maakt. Mochten wij twijfelen aan de vorderingen, dan behouden wij ons het recht voor om je extra lessen aan te bieden, waar na het volgen hiervan pas de certificaat uitreiking volgt.

   

  De cursus wordt gegeven met een door ons samengesteld cursuspakket, dit kan bestaan uit 1 of meerdere merken. Dit pakket zit niet bij de cursusprijs inbegrepen en dient apart besteld te worden. Meer informatie hierover verstrekken we je graag.

  Tijdens de eerste lesdag krijg je van ons uitgebreide productinformatie en krijg je de mogelijkheid de producten uit te proberen, je kiest aan het eind van deze dag met welk product jij in de opleiding gaat werken, dit kan Acryl, Gel of Acrylgel zijn.

  Tijdens de lessen mag je gebruik maken van materialen die door The NailDiva worden verstrekt, behalve penselen die dien je zelf aan te schaffen (dit kan uiteraard ook bij ons) en een frees (nodig vanaf dag 2 en ook via ons aan te schaffen).

  Deze in totaal 10-daagse opleiding wordt afgesloten met een eindtoets, beoordeeld door de docente. Bij goed gevolg ontvang je een certificaat Nagelstyling.

  Aanvangsniveau: Geen.

   

  Dag 1: Theorie en kennismaken met verschillende producten

  Dag 2: Theorie/Praktijk Russian Manicure (vanaf deze dag wordt er met een frees gewerkt) en sjabloonplaatsing

  Dag 3: Nieuwe set Almond nagels Naturel

  Dag 4: Nieuwe set Almond Full Color (strak lakken)

  Dag 5: Nieuwe set Almond French Manicure

  Dag 6: Nabehandeling Almond French Manicure

  Dag 7 t/m 9: Driedaagse bootcamp, focus op: Babyboom, Square en algemene herhaling.

  Dag 10: Eindtoets, je wordt getoetst op zowel theorie als praktijk.

   

  Let op, bij onvoldoende inschrijvingen wordt een cursiste doorgepland voor een volgende cursus.

   

  Max. aantal cursisten 4, minimaal 2